Recept ako od mamičky: Vynikajúca sekaná trochu inak

Kto by si raz za čas nedal s chuťou starú známu klasiku - sekanú? Prečo ju ale raz nevyskúšať trošku inak, než ste zvyknutí? Pridajte dnes navyše tatarku a uvidíte, ako vám bude šmakovať.

2147

Čo budete potrebovať:

1 kg mletého mäsa
1 lyžicu tatárky
1 lyžicu dijonskej horčice
3 vajcia
2 hrnčeky strúhanky
½ hrnčeka mlieka
1 cibuľu
3 strúčiky cesnaku
soľ, korenie, majorán, paprika sladká

[hana-code-insert name=’inline graftext’ /]

Postup:

1. Všetky suroviny spracujeme dohromady.

2. Vytvoríme dve šišky sekanej adáme do pekáča.

3. Navrch môžeme pridať nakrájanú cibuľku, paradajky a slaninu.

4. Podlejeme vodou a pečieme na 200 ° c asi 1 hodinu.

5. Kontrolujeme a postupne podlievame vodou.

1Galéria postupu 0/3

Obrázkový návod

Späť