Malý trik mi pomohol pripraviť skvelé jedlo: “Mäso po francúzsky”. Zapíšte si ho…

12345

100 g tohto chutného jedla má len 105 kalórií. To znamená, že tradičné sviatočné jedlo sa zmenilo na diétne. Čo je veľmi dôležité spomenúť, budeme variť bez majonézy. Nezabudnite na triky, ktoré sa dnes naučíte. Pomôžu vám pripraviť veľmi chutné jedlo.

Ako pripraviť mäso po francúzsky?

Ingrediencie:

2 kuracie prsia

2 paradajky

2 cibule

1 vajce

100 g tvrdého syra

1 polievková lyžica jogurtu alebo kyslej smotany

čierne mleté korenie, trochu soli

korenie podľa chuti (bazalka, rozmarín, oregano)

Prečo v recepte chýba majonéza? Ide o to, že prihrievaním majonézy sa zmes mení na tuk a bielky sa zrazia, čím sa pokazí celá chuť jedla. Majonéza je vhodná iba do studenej kuchyne a najlepšie je, keď sa urobí vlastnoručne.

maso po francouzku1