Výživná a chutná polievka bez lepku a bez laktózy. Zahusťovať ju netreba vďaka rozmixovanému cíceru a s použitím rastlinného mlieka sa vyhnete laktóze.
Prečo kombinovať cícer a mrkvu ?
Cícer je bielkovinová bomba pre vaše telo čo je možné využiť napríklad pri diétach ako výdatný zdroj bielkovín. Pre svoje zdravotné účinky zatočí aj s chorobami.
Jedno príslovie hovorí ”jedzte každý deň jednu mrkvu”. Pri mrkve vás napadne že je zdravá na oči. Mrkva v spojení s cícerom je účinná “zbraň” boji s podkožným tukom. Spojenie cíceru a mrky vám dodá množstvo potrebných vitamínov a bielkovín.
Čo obsahuje cícerovo-mrkvová polievka ?
Vitamíny A, B, C, D, E, H a K, draslík, horčík, zinok, železo, sodík, fosfor, vlákninu, vápnik, bielkoviny, sacharidy, kremík, síra a betakarotén
Cícer patrí k jedným z najzdravších strukovín ktorá má pozitívne účinky pri diéte a je vhodná aj pre tehotné ženy.
Pokračujte na prípravu…