Bravčové rebierka na mede

3553

[reklama]

1056285-cf4f6c

 

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešame lyžicu oleja s medom, lyžičkou kremžskej horčice, niekoľkými kvapkami sójovej omáčky a worchesteru.

2. Krok

Šťavu z limetky zmiešame s cesnakom a pridáme do pripravenej zmesi.

3. Krok

Chuť doladíme soľom a korením. Kto má rád pálivé, môže zmes ešte vylepšiť drvenými chiili papričkami.

4. Krok

Rúru prehrejeme na 220 stupňov Celsia.

5. Krok

Rebierka opláchneme a osušíme utierkou. Osolíme ich, opepríme, veľmi jemne potrieme pripravenou zmesou a na pekáči dáme do rúry tak na 20 minút. Keď je mäso tak akurát, zalejeme ho zbytkom medovej marinády.

6. Krok

Na záver znížime teplotu na 160 stupňov a necháme rebierka dopiecť cca 15 minút.

DOBRÚ CHUŤ!