[reklama]
Postup prípravy
1. Krok
V miske zmiešame lyžicu oleja s medom, lyžičkou kremžskej horčice, niekoľkými kvapkami sójovej omáčky a worchesteru.
2. Krok
Šťavu z limetky zmiešame s cesnakom a pridáme do pripravenej zmesi.
3. Krok
Chuť doladíme soľom a korením. Kto má rád pálivé, môže zmes ešte vylepšiť drvenými chiili papričkami.
4. Krok
Rúru prehrejeme na 220 stupňov Celsia.
5. Krok
Rebierka opláchneme a osušíme utierkou. Osolíme ich, opepríme, veľmi jemne potrieme pripravenou zmesou a na pekáči dáme do rúry tak na 20 minút. Keď je mäso tak akurát, zalejeme ho zbytkom medovej marinády.
6. Krok
Na záver znížime teplotu na 160 stupňov a necháme rebierka dopiecť cca 15 minút.
DOBRÚ CHUŤ!