Grilovanie po americky. Ako pripraviť poctivý domáci hamburger?

1247

Keď mäso pripravíte a premiešate, je najlepšie nechať ho nejakú chvíľu marinovať, tým sa totiž všetko skvele spojí a chutí ešte lepšie. Mäso je základ celého jedla, a tak by ho mal byť pekný kúsok. Ďalej už stačí len kúsok šalátu, kyslé uhorky, paradajky a na záver briošku potrieť karamelizovanou cibuľkou a na mäso dať plátok syra a opečenej slaniny. Šalát je dobré trochu ochutiť.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt domaci hamburger

Dochutenie hamburgeru je potom úplne na vás. Pokojne vyskúšajte domácu majonézu s trochou kapari alebo jogurtový dresing s čerstvo nasekanými bylinkami. Záleží na možnostiach, čase a nálade. Ak budete mať voľno, urobte si domáce briošky. Taký burger si potom zamilujete.