Šťavnaté MUFFINY z bielej čokolády s černicami

318

Niektoré recepty na muffiny sú ľahké. Vezmete tekuté zložky, vezmete sypké zložky, premiešate, potom to zmiešate všetko dohromady a je hotovo. A niektoré recepty sú trošku zložitejšie, to ale neznamená, že by sme na ne mali úplne zanevrieť.

Tie zložitejšie muffiny to totiž vynahradia chuťou. Sú tak jemné, ľahko čokoládové, rozplývajú sa na jazyku. Tajomstvo je potom nielen v recepte, ale aj v kvalite použitých ingrediencií, tak na to nezabúdajte pri nákupe.

Muffiny z bílé čokolády s ostružinami

Budete potrebovať:

50 g bielej čokolády

½ hrnčeka kakaového masla

lyžička vanilkového extraktu

½ hrnčeka trstinového cukru

2 hrnčeky polohrubej múky

½ sáčku prášku do pečiva

štipka soli

1 hrnček mlieka

1 vajce

černice