Postup:
Vymiešaním vajíčok a cukru dostaneme penu, ku ktorej postupne pridáme vodu, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec i kakao.
Dôkladne zmes premiešame a týmto spôsobom pripravené cesto si navrstvíme do okrúhlej formy (priemer by mal byť 26 cm). Rúru si předhrejeme na 180 stupňov a dáme piecť.
Bielky vyšľaháme na tuhý sneh a pri tom postupne pridávame cukor – stále neprestaneme miešať. Tuhým snehom naplníme cukrárske vrecko a na plech, ktorý sme si vystlali papierom a vrstvíme do okrúhleho tvaru bielkovú hmotu. Dáme usušiť do rúry na cca 1 hodinu pri teplote 100 stupňov.
Pripravíme si krém. Salko si uvaríme v plechovke vo vode (trvá to cca 3-4 hodiny). Následne ho necháme vychladnúť a vymiešame ho s maslom.
Upečený korpus si rozrežeme na 2 časti. Naplníme plnkou (1/2), posypeme nasekanými arašidmi a položíme plát bielkov. Znovu navrstvíme náplň a posypeme nasekanými arašidmi. Položíme druhý plát cesta. Jemne zatlačíme.