Postup:
Sušienky si rozdrvíme na prach, pridáme kakao, rozpustené maslo a nakoniec i Nutelu. Spojíme a takto pripravené cesto si navrstvíme do okrúhlej formy (priemer 22 cm), ktorú sme si vystlali papierom. Odložíme do chladničky.
Smotanu na šľahanie si vymiešame do peny. V druhej miske mixérom vyšľaháme mascarpone s práškovým cukrom. Keď máme mascarpone s práškovým cukrom vymiešané, vareškou primiešame vyšľahanú smotanu.
Želatínu si pripravíme podľa návodu a primiešame ju k mascarpone hmote – rozdelíme si hmotu na polovicu. Jednu polovicu navrstvíme na sušienkový základ, pekne uhladíme a odložíme odpočívať do chladničky.
Do druhej polovice si pridáme Nutellu a premiešame. Navrstvíme na mascarpone krém a odložíme do chladničky najmenej na tri hodiny.
Vršok dezertu polejeme rozpustenou čokoládou, do ktorej sme pridali maslo. Prípadne dozdobíme bielkovým pusinkami.
Necháme stuhnúť a podávame. Dobrú chuť!