
Veľmi jednoduchý a rýchly recept, na ktorý nepotrebujete ani veľa surovín. Tento recept je prirodzene bezlepkový a bezlaktózový.
Pri vyprážaní sa bude celou domácnosťou šíriť neuveriteľne sladká vôňa, ktorá všetkých priláka do kuchyne. Než stihnete všetko cesto vypražiť, hotové lievance zmiznú z taniera.
Prečo je dobré použiť banány?
Pretože aj keď sú sladké, pomáhajú stabilizovať hladinu energie a sú dobrým zdrojom nízkotučných bielkovín pre ľudí na diéte.
Čo potrebujeme?
2 banány
1 vajce (môže byť nahradené Hraškou alebo NoEgg pre vegánov)
trocha pohánkovej múky (v prípade, že sa vám lievance rozpadávajú)
trstinový cukor – max 1 lyžička, lebo banány sami o sebe sú sladké
kokosový olej na vypraženie