Najfarebnejší dezert všetkých čias – dúhová torta s leopardím vzorom

998

Postup:

Zmiešajte sypké ingrediencie na cesto, pridajte kocky masla a zamiešajte. Pridajte vajcia, pomaly aj mlieko a vanilkový extrakt. Vymiešajte dohladka.

Rozmixujte v mixéri ingrediencie na krém – maslo, práškový cukor a vanilkový extrakt. Po lyžiciach pridávajte mlieko.

Zmes na tortu rozdeľte na nasledujúce dávky: 4 hrnčeky, kam nepridávajte farbičky.

1 hrnček s čiernou farbičkou, 1/3 hrnčeka rozdeľte na ďalších päť dielov, do ktorých pridajte zvyšné farbičky. Farebné časti dajte do zdobiacich vrecúšok.

[irp posts=”20189″ name=”Sladké rezy sú zase hit: Lahodia oku a zvládne ich aj začiatočník!”]

[dalsia_strana]