Najchutnejší maľovaný, tvarohovo pudingový koláč, ktorý si zamiluje celá rodina

18381

Postup prípravy:

Na prípravu cesta len zmiešajte všetky zložky a dobre vyšľahajte. Vylejte na vymastený a múkou vysypaný plech.

Pripravte si krém. Uvarte puding s mliekom a nechajte ho dobre vychladnúť. Nezabudnite ho počas chladnutia miešať, aby sa v ňom nevytvorili hrudky.

Zvyšné suroviny na krém zmiešajte dohromady a pridajte vanilkový puding. Dobre premiešajte. Krém si dajte do cukrárskeho vrecka a vytlačte ho do cesta tak, aby vám na plechu vznikli mriežky. Pripraviť si však môžete aj vlastný vzor, ​​napríklad môžete krém vytlačiť do cesta do tvaru kruhov. Fantázii sa medze nekladú.

Ak ste všetok krém vytlačili do cesta, dajte koláč piecť do rúry predhriatej na 180 stupňov, približne na 40-45 minút. Cesto kontrolujte špáradlom.

Akonáhle sa na špáradlo nebude cesto lepiť, koláč vyberte. Ak by ste ho v rúre nechali dlhšie, mohlo by sa stať, že by potom cesto príliš vyschlo a nebolo by dostatočne mäkké.

Koláč podávajte so šľahačkou alebo s čerstvým ovocím. Prajeme dobrú chuť!