
Milujete krémové dezerty a chodíte občas maškrtiť do cukrárne práve tieto zákusky? Dnes si môžete podobnú, kalorickú bombu plnú krému pripraviť pohodlne a jednoducho aj doma. Prinášame vám recept, ktorý krok po kroku poodhaľuje tajomstvo lahodnej chuti toľko nadýchaného krému.
Už na lyžičku, ktorá sa pomaly prepadá do šľahačky a pudingu, je krásny pohľad. Sliny sa vám začnú zbiehať na povel. Na nič už nečakajte a zamierte do vašej kuchyne.
Ingrediencie
3 vajcia
3 lyžice hladkej múky
3 lyžice oleja
2 lyžice medu alebo cukru múčka
2 lyžice kakaa
vanilkový cukor
prášok do pečiva ½
Krém
700 ml smotany
2 vanilkové pudingy
prípade potreby stužovač šľahačky
100 g čokolády
Poleva
100 g horkej čokolády
olej
troška smotany