Úvod Bezmäsité Domáce nadýchané trubičky, po ktorých sa len tak zapráši

Domáce nadýchané trubičky, po ktorých sa len tak zapráši

861

Iste poznáte porekadlo, že láska prechádza žalúdkom. Z toho vyplýva, že najúprimnejšia láska je láska k jedlu.

Preto vám prinášame tento úžasný recept na domáce nadýchané trubičky, ktoré si naozaj zamilujete.

Ingrediencie:

Na prípravu cesta budete potrebovať:

150g hladkej múky

150g polohrubej múky

2 lyžice mlieka

250g masla

2 žĺtky

2 lyžice octu

Na náplň budete potrebovať:

260g práškového cukru

4 bielky

Postup:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt plnene trubičky

Maslo si nastrúhame na strúhadle, aby sa nám s ním lepšie pracovalo. V hrnčeku rozmiešame žĺtky, mlieko a ocot. Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme (najlepšie rukami) cesto, ktoré necháme cez noc odpočinúť v chladničke.

Druhý deň vyvaľkáme a nakrájame radielkom na prúžky, ktoré motáme na trubičky. Potrieme rozšľahaným vajcom a kladieme na plech, ktorý sme opláchli studenou vodou. Pečieme dozlatista pri 250 °C. Vychladnuté trubičky dávame dole opatrne z foriem.

Náplň pripravíme tak, že v pare šľaháme 4 bielky a 260g cukru tak dlho, kým zmes nezhustne. Týmto krémom naplníme trubičky.

Dobrú chuť!

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!