Postup:
Každý druh ovocia jednotlivo rozmixujeme na hladké pyré a dáme zvlášť do mištičiek.
Nachystáme si formičky na zmrzlinu. Na dno dáme pár lyžičiek pyré z kiwi a zapichneme do neho drevenú tyčku na nanuk. Dáme cca na 20 minút do mrazničky.
Formičky vytiahneme a ako ďalšie navrstvíme pár lyžičiek jahodového pyré. Skontrolujeme, či drevená tyčka stojí rovno. Opäť vložíme na ďalších 20 minút do mrazničky.
Rovnaký postup opakujeme s mangovým, čučoriedkovým, melónovým aj ananásovým pyré.
Po poslednej vrstve ovocného pyré necháme v mrazničke aspoň 2 hodiny.
Pri vyťahovaní dúhovej zmrzliny z formičky si môžeme pomôcť tým, že ju vložíme pod teplú tečúcu vodu. Zmrzlina tak pôjde ľahšie von.
Dobrú chuť!