10 najlepších receptov na jednoduché a rýchle nepečené dezerty, z ktorých si určite vyberiete!

Pár skvelých tipov na domáce nepečené maškrty.

45884

6. Nepečená broskyňová torta

Budeme potrebovať:

1 bal. svetlé okrúhle piškóty,

1 bal. tmavé okrúhle piškóty,

1 konzerva broskýň,

5 kelímkov kyslej smotany,

2 bal. stužovač šľahačky,

3 lyžice práškového cukru,

3 lyžice granka,

čokoládová ryža na ozdobenie

Postup:

Do misky dáme kyslú smotanu, pridáme stužovač šľahačky a práškový cukor. Vymiešame hustý krém. Na dno tortovej formy poukladáme tmavej piškóty, ktoré jemne pokvapkáme šťavou z broskyňového kompótu. Na piškóty dáme tretinu smotanového krému. Krém rovnomerne rozotrieme. Na prvú vrstvu krému poukladáme tmavé a svetlé piškóty. Na druhú vrstvu poukladáme piškóty, na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne, navrstvíme druhú tretinu krému, rovnomerne ho rozotrieme a poukladáme znova tenké plátky ovocia. Poukladáme piškóty plochou stranou nahor a do zvyšného smotanového krému pridáme granko a premiešame. Tmavý krém navrstvíme na piškóty a pekne uhladíme. Vrch ozdobíme dvojfarebnou čokoládovou ryžou a zakryjeme celú tortu alobalom a odložíme do chladničky. Dobrú chuť!

18355498-57d21f7fd7dd55-full